Welkom in onze gezellige showroom te Zottegem!

Mimi Baby Zottegem staat klaar om je professioneel en met een glimlach de nodige informatie te geven over geboortelijsten, babymerken, doopsuiker, geboortekaartjes, enz. Spring vrijblijvend binnen tijdens de openingsuren of maak een afspraak wanneer het je past.

We tonen een greep uit ons ruime merkenaanbod en volgen steeds de laatste trends. Bij ons kan je veel zien en voelen en de vele mogelijkheden worden ruim met stalen en voorbeelden getoond.

Werking geboortelijst

Een geboortelijst aanleggen gebeurt meestal buiten de openingsuren zodanig er in een relaxte sfeer de nodige spulletjes gekozen kunnen worden. Dit kan vlug een 3 à 4-tal uren in beslag nemen. Je kan vooraf een wenslijst samenstellen. Dit kan door een account aan te maken op onze website. Deze geeft toegang tot ons aanbod van meer dan 60.000 producten.

Wij hebben een basislijst met wat je allemaal nodig hebt en proberen steeds goed te luisteren naar het budget, de smaak en de wensen van onze klanten.
Elk thema (op stap, de keuken, de badkamer, de slaapkamer,...) wordt besproken en alle mogelijkheden qua merken in alle prijsklassen worden overlopen.

Wij leveren (indien gewenst) reeds voor de geboorte bij je thuis en helpen graag decoreren of uitpakken. We werken met een waarborgsysteem dat steeds kan worden terugbetaald bij afsluiting van de geboortelijst indien de artikels allemaal opgekocht werden door de schenkers. 

Tot aan de afsluiting van de geboortelijst kan je blijven artikels toevoegen van thuis uit. Je merkt dikwijls maar na de geboorte wat je tekort hebt en zo hoef je niet tot aan de winkel te komen. 

Je krijgt 10% op de totale lijstwaarde en een leuk geschenk! (bij lijstwaarde van min. € 2500)

De baby is er...

Geen stress dus want alle belangrijke spulletjes staan thuis klaar. Geen geloop naar de winkel om de dringende dingen op te kopen, geen geloop met cadeau's.....gewoon genieten van dat wondertje. Wij zijn steeds bereikbaar om onze klanten te helpen waar nodig. Mimi baby is veel meer dan alleen "een winkel" waar je je lijst legt.... 

De mooie geboortelijst staat online voorzien van de nodige foto's en persoonlijke teksten.

We houden ook rekening met de schenkers door een gemakkelijk en persoonlijk bestelsysteem. Elk product heeft een foto en uitleg. De schenker krijgt automatisch een persoonlijk bedankkaartje met een foto van de baby in zijn mailbox.

Als ouder kan je elke dag de lijst mee opvolgen en word je op de hoogte gebracht van de geschonken cadeautjes. 

De lijst wordt standaard afgesloten 8 weken na de geboorte of later in samenspraak met de ouders. 

Enkel en alleen bij Mimi baby...

Wij werken met droomartikels die je zelf kan aanduiden en waardoor je geen aankoopverplichting hebt. Dit geeft aan de ouders de mogelijkheid om heel wat leuke spulletjes op hun geboortelijst te plaatsen en achteraf te beslissen om ze te bestellen of om te ruilen in een waardebon als ze geschonken zijn. 

Geen geboortelijst nodig?

Niet iedereen wenst een geboortelijst te leggen en daar hebben wij alle begrip voor!

Wens je gewoon alles zelf te bestellen en geleverd te krijgen wanneer je dat wenst? Wij geven advies en productinformatie waar nodig!

Contacteer ons gerust via evy@mimibabyzottegem of 0477 44 47 47.

lilliputiens

Hoe ziet een geboortelijst er bij ons uit? Ontdek het zelf

Stel uw vraag